08 SEP

• 08 SEP

薛澜院长在2018级新生开学典礼上的演讲

苏世民在毕业典礼上的发言

It is an honor to be here with you today as we conclude the second year of the Schwarzman Scholars.

学生代表Bo Seo在毕业典礼上的发言

It is an honor to be able to speak on behalf of this most extraordinary class.

Amy Stursberg在毕业典礼上的发言

I’m overwhelmed today, and it’s a little hard for me to get up there because I was telling Steve this morning I am an emotional person, so for me, days like this are very emotional because you are like my family.

王有强在2018年毕业典礼上的发言

Dear scholars, we are gathered here to mark the completion of your studies and celebrate your graduation! We are proud of what you have done and where you will be. Congratulations!

刘强东在毕业典礼上的发言

7月7日,京东集团董事局主席兼首席执行官刘强东作为特邀嘉宾出席清华大学苏世民书院2018年毕业典礼,并发表主题演讲。

清华大学苏世民书院举行2018年毕业典礼

清华大学苏世民书院于7月7日下午举办第二届毕业典礼。京东集团董事局主席兼首席执行官刘强东受邀发表主题演讲。清华大学副校长、教务长杨斌,美国黑石集团主席苏世民(Stephen A. Schwarzman),清华大学苏世民书院院长王有强等出席典礼。

• 22 JUN

书院动态 | 苏世民书院近期活动集锦

5月23日晚,联合国前助理秘书长做客清华大学苏世民书院 5月24日下午,塞尔维亚前总统鲍里斯·塔迪奇等做客清华大学苏世民书院 5月29日晚,怡海集团董事局主席王琳达做客清华大学苏世民书院 6月12日晚,北京大学光华管理学院教授Jeffrey Towson以“数字中国的前沿更新”为主题,为清华师生带来一场展现数字中国发展进程的精彩演讲。

• 15 JUN

清华大学授予特拉维夫大学校长约瑟夫·克拉夫特名誉教授称号

6月7日晚,清华大学授予以色列特拉维夫大学校长约瑟夫·克拉夫特(Joseph Klafter)教授名誉教授仪式暨主题演讲会在苏世民书院举办。清华大学校长邱勇出席仪式并向克拉夫特颁发证书。

• 联系我们

邮箱:info[at]sc.tsinghua.edu.cn